Kérjük, hogy ne feledkezz meg adód 1%-ának felajánlásáról!
Támogasd idén is az Erdőmentők Alapítvány munkáját! Ami Neked csupán 1%, az Erdőnek hatalmas segítség.

Az SZJA 1+1%-os felajánlásodról a bevallásoddal együtt vagy akár attól külön is rendelkezhetsz.

Hogyan teheted mindezt?

1. Elektronikus úton

A nyilatkozat legegyszerűbben elektronikusan nyújtható be az e-SZJA webes felületén ( https://eszja.nav.gov.hu/app/login/#login), online kitöltve, vagy az ÁNYK-ban az éves bevallással együtt, annak EGYSZA lapját is kitöltve, esetleg külön, a 23EGYSZA nyomtatvány kitöltésével.  

Ügyfélkapus bejelentkezésed után az 1%-os rendelkező nyilatkozaton kell megadni az adószámunkat: 18598391-1-41

2. Papír alapon

A nyilatkozat papíralapon, postai úton is beküldhető a NAV-nak. A papír alapú rendelkezést a személyi jövedelemadó bevallással együtt, annak EGYSZA lapját is kitöltve, az e-SZJA felület kitöltőprogramjával készített és kinyomtatott nyilatkozaton, a 23EGYSZA jelű nyomtatványon, vagy azonos adatokkal a nyilatkozaton is megteheted, továbbá május 10-ig lezárt borítékban leadva a munkáltatódnak, ha az vállalja a nyilatkozatok összegyűjtését.

Fontos, hogy ha a nyilatkozatokat eseti meghatalmazott útján nyújtod be, csatolni kell a meghatalmazást is!

A postacímet állandó lakcím szerint a NAV oldalán ( https://nav.gov.hu/szja) az „postai címek” menüpont alatt találod meg. A borítékon a nevedet és az adóazonosítódat is fel kell tüntetned, valamint a leragasztás helyén az aláírásodnak is szerepelnie kell.

Fontos, hogy a május 21-i határidő jogvesztő. Ha ezt követően rendelkezel a személyi jövedelemadód 1+1%-áról, a rendelkezésed sajnos érvénytelen lesz.

 

Alapítványunk adószáma: 18598391-1-41

 

Minden felajánlást hálásan köszönünk, amivel lehetővé teszed, hogy az Erdőért és annak lakóiért dolgozhassunk!