Kérjük, hogy ne feledkezzen meg adója 1%-nak felajánlásáról!

Támogassa idén is az Erdőmentők Alapítvány munkáját! Ami Önnek csupán 1%, az Erdőnek hatalmas segítség.

1%EM3

2018-ban május 22-ig van lehetősége az adózónak, hogy rendelkezhet adója 1%-val, az alábbi módokon:

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nyomtatványkitöltő programján keresztül, amelyet az alábbi linken keresztül tud elérni és letölteni:

http://nav.gov.hu/nav/letoltesek/nyomtatvanykitolto_programok/nyomtatvanykitolto_programok_nav/nyilatkozatok/17EGYSZA.html

A „17EGYSZA” jelű formanyomtatványra kell az Alapítvány adószámát beírni. A 17EGYSZA jelű formanyomtatvány a NAV honlapján közzétett általános nyomtatványkitöltő- és ellenőrző programmal kell kitölteni.

Amennyiben rendelkezik a központi elektronikus szolgáltató rendszer használatához szükséges „Ügyfélkapu”-val – az ÁNYK-AbevJava program segítségével elektronikus úton továbbíthatja a kitöltött „17EGYSZA” jelű formanyomtatványt a NAV részére.

Amennyiben papír alapon szeretné rendelkezését benyújtani a NAV felé, akkor a kitöltött formanyomtatvány kinyomtatható, és azt kell lezárt, postai borítékban, személyesen benyújtania vagy postán feladnia a megadott határidőig.

A NAV honlapjáról (www.nav.gov.hu) és a www.magyarorszag.hu oldalról elérhető, web alapú kitöltő- ellenőrző program (WebNYK) segítségével is lehetősége van rendelkezni az 1%-ról.

Ezt az alábbi linken keresztül teheti meg:

https://webnyk.nav.gov.hu/app/public.action#index

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben nem Ön, hanem a NAV készíti el személyijövedelemadó-bevallási tervezetét, Önnek külön nyilatkoznia kell, hogy kinek szeretné felajánlani adója 1%-át, amelyet az ügyfélkapun keresztül tud megtenni.

Fontos, hogy a 2018. május 22-ei határidő jogvesztő. Ha ezt követően rendelkezik személyi jövedelemadója 1+1%-áról, a rendelkezése érvénytelen lesz.

Alapítványunk adószáma: 18598391-1-41

Minden felajánlást hálásan köszönünk, amivel lehetővé teszik, hogy az  Erdőért és annak lakóiért dolgozhassunk!