MOST SEGÍTS!
Hisszük, hogy a fenntarthatóság nem csak számokról, hanem humanitárius összefogásról és közös tettekről szól, így ennek jegyében kérjük a jövőnkért felelős tenni akarók támogatását kezdeményezésünkhöz.
Az év hátralévő részében gyűjtést rendezünk Magyarország egyik legszegényebb települése, a Bodrogközben található Lácacséke mintegy 100 mélyszegénységben élő családja javára.
A ruha és játék adományozásával a fenntarthatósághoz és a környezeti terhelés csökkentéséhez járulhatunk hozzá, miközben a kiegészítő adományokkal segítő kezet nyújtunk a rászorulóknak.
Az összegyűlt adományokat december közepén szállítjuk a helyszínre, így azok leadására mostantól 2019.12.07-ig van lehetőség.
Az adományok átvételét Budapesten több ponton is biztosítjuk. Adakozási szándékodat és a részleteket a következő űrlapon tudod jelezni: https://adomany.erdomentok.hu
MIT GYŰJTÜNK?
Élelmiszer: cukor, liszt, száraztészta, rizs, tea, tartós tej, konzerv Vegyszerek és tisztálkodó szerek: mosogatószer, mosószer, tusfürdő, sampon, fogkrém, tisztítószer
Ruhaneműk: férfi-, női- és gyermekruhák
Gyerek játékok
Pelenka
Iskolaszerek: ceruza, toll, radír, füzetek
Apró ajándék
Kérjük, hogy csak olyat adományozz, amelyet Te is szívesen fogyasztanál, vagy hordanál még! Figyelj az ételek szavatosságára és a ruhák tisztaságára!
CSATLAKOZZ TE IS HOZZÁNK ÉS AJÁNDÉKOZZUK MEG EGYÜTT LÁCACSÉKE CSALÁDJAIT!

https://www.facebook.com/Erdomentok/posts/3253676347991013

 

 

Tags:

Comments are closed