Hálás szívvel köszönjük az óriási támogatást! Mindhárom táborunk hatalmas sikerrel zárult és a boldog szempárok emléke még sokáig elkísér majd minket!
Most viszont itt az ideje, hogy másnak is segítsetek!
Szeretnénk, ha a Hangya Közösségnek is megvalósulhatna az álma, mert fantasztikus dolgokat visznek véghez és most nagy szükségük van minden szavazatra!!!

Olvassátok el a programjukat és szavazzatok Rájuk:
Tudtad, hogy közel 220 szervezet foglalkozik Magyarországon állatvédelemmel? Mi nekik segítünk! Vidéki menhelyeknek adunk jogi és fejlesztési tanácsokat. Önkénteseinkkel rendszeresen szervezünk adománygyűjtéseket, közösségi programokat, ahol a felelős állattartásról beszélgetünk. Környezettudatosak vagyunk: összegyűjtjük az otthonokban feleslegesség vált tárgyakat, és ahhoz a menhelyhez juttatjuk, ahol a legnagyobb szükség van rájuk.
www.facebook.com/HangyaKozosseg/
Tedd hasznossá! A vidéki állatvédelem kiemelten elhanyagolt terület. Menhelyvezetőknek Szakmai Napot tartunk, a fenntartható tudás átadására hatalmas szükség van. A megelőzésre nagy hangsúlyt fektetünk: a gyermekeknek szemléletformáló napot tartunk, állatbarátoknak Barkácsnapot szervezünk önkénteseink bevonásával. Adománygyűjtő napjaink eredményeként nem csak több tonna élelmet osztunk, de a működéshez szükséges újrahasznosított eszközöket is.
https://www.facebook.com/HangyaKozosseg/

 

https://www.facebook.com/Erdomentok/posts/2905511042807547

Tags:

Comments are closed