A képen egy Önkéntesünk által az Erdőből hazavitt és rendbe tett játékok vannak. Ugye Te is úgy látod, hogy ezeknek nem a szemétben van a helyük?

Gondoltál már arra, hogy a használt tárgyaknak is lehet új élete?

Számos erdőmentesítési akciónkon elképedve látjuk, hogy mennyi mindent dobnak ki az emberek, ami még jó lehet másnak és amiket, ha tovább adunk, egy új esélyt kaphatnak.

Kérjük, mielőtt bármit a szemétbe dobnál, az alábbiakat fontold meg:

A használt tárgyak megjavítása és adományboltokba való eljuttatásuk kulcsfontosságú lépések a fenntartható fogyasztás felé. A megjavított tárgyak kevesebb hulladékot eredményeznek, ami hozzájárul a Bolygónk védelméhez. A javítás általában olcsóbb, mint az új tárgyak vásárlása, így hosszú távon pénzt takaríthatsz meg. Az adományboltokba való eljuttatás pedig lehetővé teszi, hogy másoknak is segíts, akik kevesebb anyagi lehetőséggel rendelkeznek. A tárgyak javítása során fejlesztheted a kreativitásodat és kézügyességedet. Járulj hozzá Te is a fenntartható jövőhöz! Javítsd meg a használt tárgyakat, mielőtt kidobnád őket, és ha már nincs rá szükséged, vidd el egy adományboltba, ahol másoknak hasznos lehet.

A szokásainkon való kis változtatás, nagy előrelépés a fenntarthatóság felé!

Tags:

No responses yet

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük