Drága Erdőbarát!
Az Erdőmentők Alapítvány, mint Magyarország legnagyobb speciálisan erdővédelmi szervezete, mindig azt hangsúlyozta, hogy tagjai nem tiltakoznak, hanem helyette kint vannak a terepen és dolgoznak a Természetért. Most viszont tragédia történt, és nem maradt semmi más reményünk. A megjelent, erdővel kapcsolatos rendeletek gyakorlatilag megsemmisítenek mindent, amiért az elmúlt 30 évben küzdött a természetvédelem, állami és civil formájában egyaránt. Ennek soha nem lett volna szabad megtörténnie, és a legtöbben még mindig nem tudjuk elhinni, hogy ez nem csupán egy rossz álom, amiből majd felébredünk. A gyermekeink gyakorlatilag most vesztették el a jövőjüket.
Szervezetünk alapításakor eldöntöttük, hogy a politikát falainkon kívül rekesztjük, és ez most sincs másképp. Nem arra kérünk, hogy bármely párt vagy kormány ellen tiltakozz, hanem hogy emelj szót egy szakmailag hibás, előzetes egyeztetések nélkül született és ésszerűtlen döntés ellen, bárhová is tartozol.
Kérjük, hogy ragadj meg bármilyen lehetőséget, legyen az tüntetés, petíció, vagy akár csak egy közösségi médiában való megosztás, és tiltakozz! El kell jutnia az üzenetnek a jogalkotóhoz, hogy ez a rémálom ne válhasson valóra, még mielőtt örökre elkésnénk!
Kérlek, tegyél valamit Te is, hogy maradjon mit megmentenünk!
Köszönjük a nélkülözhetetlen Segítséged!
Erdőmentők Alapítvány

Tags:

Comments are closed