Hálásak lennénk, ha támogatna minket!

Pers Az Erdőmentők alapítvány munkája igen költséges, ám tökéletesen átlátható és nyilvános. Minden forintot közhasznú céljaink érdekében költünk el. Amennyiben segíteni szeretne, úgy azt az önkéntes munkán túl, anyagi támogatás formájában is megteheti, a következő módok bármelyikén (kérjük, hogy adakozásával párhuzamosan küldjön nekünk egy levelet elérhetőségével, hogy megköszönhessük az adományát):

 

Banki, vagy postai átutalás

Bankszámlaszámunk: 16200182-11528737

Bankunk: MagNet Bank

Nevünk: Erdőmentők Alapítvány

A közlemény rovatba kérjük, írja azt, hogy “Adomány”!

 

– Adakozás itt helyben, az Interneten

Kérjük, nyomja meg ezt a gombot a bankkártyás adományozáshoz:
 

– Eszközadományozás

Nagy szükségünk van eszközökre a mindennapi munkánkhoz, így hatalmas segítséget jelentenek a szemeteszsákok, kesztyűk, kéziszerszámok, laboratóriumi, valamint mentéstechnikai felszerelések. De akár egy pékség adományaként néhány péksütemény is nagyon megkönnyíti az önkénteseink fáradságos munkáját, egy-egy egész napos mentőakció során.

Ha eszközöket adományozna nekünk, úgy kérjük, ezt jelezze a kapcsolat (kukac) erdomentok (pont) hu címen!

 

– CSR (társadalmi felelősségvállalás, cégek részére)

Amennyiben cége számára is fontos az élő környezet megóvása és a Természet megsegítése, úgy örömmel fogadjuk együttműködési szándékukat. Fáradozásuk viszonzásaként örömmel szervezünk Erdőmentő csapatépítő programokat (pl. faültetés, erdőápolás, erdőtakarítás, vagy odú-, etető-, erdei kukatelepítés), illetve tartunk tréningeket különböző témákban (pl. az irodai munka kizöldítése, erdei túlélés, vagy éppen gyógynövényismeret). A közreműködésüket természetesen országos sajtóközléssel és nyilvános támogatói megjelöléssel tesszük példaértékűvé.

Amennyiben ebben a formában támogatnának bennünket, úgy kérjük, ezt a kapcsolat (kukac) erdomentok (pont) hu címen jelezzék!

 

 

Köszönjük segítségét!